Byt 4+kk, 5. NP, GRAND, 431,9 m2

Prémiový penthouse s velkou střešní terasou (136,6 m2), klubovou samostatně uzavíratelnou garáží (52,8 m2) a hobby místností (14 m2), a unikátním střešním bazénem s průhledným dnem (16,4 m2), který kromě mimořádného zážitku nabízí také dechberoucí výhled na historickou část Prahy až po obrys světoznámé Žižkovské věže na horizontu. Elegance, styl a nadčasovost minimalistického interiéru navrženého italským designovým gigantem, značkou Poliform, se snoubí s prvotřídní funkčností, zatímco nejnovější technologie splní nejvyšší nároky budoucích majitelů.  

Plně vybavený byt zabírá celé 5. patro moderní vily z roku 2023. Více než 60metrový obývací pokoj s kuchyní a jídelnou svou orientací na jih vytváří ojedinělý prostor, který je díky velkoformátovým oknům neustále prozářený sluncem. Z hlavní ložnice s en-suite koupelnou, z druhé ložnice se šatnou i z pracovny se vstupuje na vzdušnou terasu tvořící ochoz okolo bytu. Velkorysou plochu i komfort apartmánu s výměrou 160m2 dotváří dále druhá koupelna, šatna, spíž a předsíň. Venkovní schodiště přístupné z obývacího pokoje vede na velkolepou střešní terasu s profesionálně založenou zahradou a nekonečným bazénem s proskleným dnem představujícím klenot této výjimečné rezidence.

Při stavbě Vily ÉPOQUE byly použity vytříbené materiály nejvyšší kvality, které podtrhují luxus a pečlivé provedení každého detailu. Bazén s transparentním dnem poskytuje úchvatné průhledy z interiéru bytu na otevřené nebe. Tento technologický skvost z dílny BERNDORF Baderbau je usazen do překrásné střešní zahrady dle návrhu Ferdinanda Lefflera s automatickým zavlažováním. Špičková italská designová kuchyně Poliform s varným ostrůvkem a vestavnými spotřebiči nejvyšší řady od kvalitní značky Miele je doplněna důmyslným úložným prostorem a vestavěnými skříněmi, které zajišťují maximální efektivitu. Interiérové úložné systémy rozděluje Poliform na tzv. denní a noční. Ty pak dohromady vytvářejí harmonický funkční interiér šitý na míru tohoto prostoru. Koupelny jsou vybaveny značkovou sanitou a bateriemi Axor z leštěného černého chromu.

Vysoký standard dále zahrnují třívrstvé dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby italského výrobce Italgraniti, 2,4m vysoké bezfalcové interiérové dveře, dřevo-hliníková okna Josko s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi, vstupní bezpečností dveře. Systémy generálního klíče a chytré domácnosti usnadňují a automatizuji různé aspekty bydlení. Slouží např. k ovládání osvětlení, exteriérových žaluzií, topení a bezprůvanového chlazení či vzdálené kontrole garáže. Do zabezpečovacího a tísňového systému jsou integrovány magnetické detektory oken a vstupních dveří i detektory kouře a pohybu. Energeticky úsporné a ekologické vytápění umožňují tepelná čerpadla s geotermálními zemními vrty, přísun čerstvého vzduchu zajišťuje centrální vzduchotechnická jednotka
K penthousu náleží 52,8 m2 velká samostatně uzavíratelná klubová garáž navržená pro tři velké vozy a hobby místnost (14 m2), kterou lze využít jakkoliv, třeba jako soukromou posluchárnu kvalitní hudby nebo degustační místnost s vinotékou. 

Mimořádnou péči dostaly ve Vila ÉPOQUE rovněž společné prostory domu. Vše od poštovních schránek, přes schodiště, zábradlí a kliky až po kamenné obložení, byly vytvořeny designéry a architekty ze studia under-construction architects. Vzdušné schodiště je osvětleno českými stylovými světly Bomma.

Rezidence je citlivě zasazena mezi prvorepublikové vily v lokalitě pražských Malvazinek, jejíž historie sahá až do období baroka. V těsném sousedství se nalézá Winternitzova vila od architektů Adolfa Loose a Karla Lhoty či Pickův dům od architekta Ernsta Wiesnera. Čtvrť svou polohou umožňuje jak komfortní městské bydlení v dosahu rušného smíchovského centra Anděl a několika prestižních mezinárodních škol, tak pobyt v zeleni a klidné atmosféře přilehlých parků.

Podlahová plocha 159,7 m2, terasa 68,8 m2, střešní terasa a zahrada 153 m2 (bazén 16,4 m2), sklep/hobby místnost 14 m2, privátní garáž 52,8 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace
  • Bazén

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105241
  • Prodejní cena
    79 900 000 Kč / 3 142 576 €
  • Podlahová plocha *
    160 m²
  • Terasa
    222 m²
  • Celková plocha
    382 m²
  • Parkování
    Privátní garáž 53 m2
  • Sklep
    14 m²
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.